Persoonlijk en precies,
dat is (ver)bouwen met P&L.

Met bouwbedrijf P&L bouw je op basis van vertrouwen en betrokkenheid. We hechten veel waarde aan onze professionele aanpak en kennis, maar ook aan service, dialoog en verantwoordelijkheidsgevoel. We geloven dat deze ingrediënten de bouwstenen zijn van een zorgeloos bouwproject. Waar elk project begint met een welkom en eindigt met een glimlach.

P&L bouwbedrijf
Moderne nieuwbouw bankkantoor Wevelgem

Ook voor het bouwen en renoveren van kantoorgebouwen zijn wij jouw betrouwbare keuze. P&L neemt het volledige bouwproces op maat van jouw wensen en behoeften in handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat.

Op ons kunt u bouwen.

P&L is uw betrouwbare aannemer voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij kunnen enerzijds samenwerken met uw architect, maar beschikken anderzijds ook over de knowhow om uw project volledig zelf in handen te nemen.

Sterke fundamenten.

Bij P&L hebben we een eigen studiebureau en werken we uitsluitend samen met bekwame vakmannen. Ook de gebruikte materialen zijn steeds van topkwaliteit. Op die manier kunnen we uw droomwoning perfect op maat maken.

Persoonlijke aanpak

Met hart en ziel werken we aan uw woondroom. Bij P&L is ieder project uniek, ook dat van u. Geen dertien in een dozijn. Daarbij kunt u rekenen op onze ultieme betrokkenheid. Onze klanten denken vaak dat ons bed op de werf staat, omdat wij altijd paraat staan tijdens het bouwproject.

Unieke begeleiding

Zoals P&L zijn er geen twee. Wij verzorgen uw project dan ook van A tot Z, van ontwerp en materiaalkeuze tot eventuele omgevingswerken. Uiteraard blijft u als klant bij elke keuze betrokken. Heeft u daarentegen al een architect? Ook dan kan u de bouwwerken probleemloos aan ons toevertrouwen.

Puur vakmanschap

Dankzij onze 40 jaar ervaring beschikken we bij P&L over de nodige expertise om uw bouwproject te realiseren. We vertrouwen op onze rijke ervaring, maar volgen tegelijk ook alle nieuwe trends en normen in de sector. Zo beschikt u straks zeker over een volwaardige, energiezuinige woning.

Nieuwbouw Gullegem

Nieuwbouw

Bij het bouwen van uw nieuwbouwproject stellen we ons bij P&L uitermate flexibel op. Wij beschikken over een eigen studiebureau en alle vakmannen om uw project van A tot Z af te werken. Daarnaast kan u er echter ook voor kiezen om de bouw enkel wind- en waterdicht af te leveren of om samen te werken met uw architect. Welke aanpak u ook verkiest, een vlotte samenwerking en volledige transparantie is verzekerd.

Renovatie Heule

Totaalrenovatie

Wie bouwen zegt, zegt ook verbouwen. P&L wendt zijn expertise niet alleen aan voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovaties. Wenst u een aanpassing aan uw woning of eerder een uitvoerige totaalrenovatie? Steeds staat ons team paraat om het maximale uit uw project te halen. Ook bij renovaties kan u uiteraard beroep maken op al onze diensten, van ontwerp tot vlekkeloze uitvoering.  

Laat u inspireren