6% BTW voor afbraak en heropbouw wordt veralgemeend

In het nieuwe federale regeerakkoord staat dat het btw-tarief van 6 procent voor afbraak en heropbouw van een woning uitgebreid wordt naar het hele Belgische grondgebied. P&L Bouwbedrijf juicht deze beslissing toe. Afbraak en heropbouw is in vele gevallen duurzamer dan renovatie, en vaak een betere keuze. De regel bestond al voor een beperkte groep steden- en gemeenten, met als doel de verkrotting tegen te gaan. Door deze regel nu uit te breiden zal voor veel mensen de optie om een oude woning af te breken en een nieuwe te bouwen een haalbare kaart worden.

Lees er meer over op: https://www.nav.be/artikel/2709/6-btw-voor-sloop-en-heropbouw-wordt-veralgemeend/

Hebt u renovatieplannen maar overweegt u bij invoering van deze maatregel toch afbraak en nieuwbouw? Aarzel zeker niet om contact op te nemen met P&L Bouwbedrijf. Wij kunnen u helpen in het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie!

Shopping Basket