P&L Bouwbedrijf bouwt met passie én Build Software

Press release Build Software

P&L Bouwbedrijf (Kortrijk) is een gevestigde waarde voor particuliere nieuwbouw en renovatieprojecten. Het bedrijf, met ruim 30 jaar aan ervaring, hanteert een zeer persoonlijke aanpak doorheen het gehele bouwproces.

Sinds kort is P&L gestart met de ontwikkeling van enkele projecten in eigen beheer. Om aan de toekomstige noden en uitdagingen te kunnen voldoen en het bedrijf verder te professionaliseren zocht men een totaaloplossing. Hierbij dient zowel calculatieprojectbewakingdocumentbeheer en planning geïntegreerd te zijn in de oplossing.

P&L zocht en vond deze match, na enkele intensieve testen, bij Build Software. De toegevoegde waarde voor het bouwproces, de totaalaanpak, kennis en ervaring van Build Software  sluiten dan ook het best aan bij de visie van P&L.

Wij kijken samen uit naar een duurzame samenwerking en succesvolle implementatie.

Build Software
Shopping Basket